Haber

6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar skandalında annenin ifadesi ortaya çıktı: Aralarındaki 19 yaş farkını önemsemedik.

İsmailağa Cemaati Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı HKG, 6 yaşındaydı. Güçlü İstekli Evlendiği’ ve kızın yıllarca cinsel istismara maruz kaldığı iddiaları ise bomba gibi düştü. Skandal, şu anda 24 yaşında olan HKG’nin şikayetiyle ortaya çıkarken, şimdi de Yusuf Ziya Gümüşel, Kadir İstekli ve ailenin diğer çocuklarının ifadelerinin ardından anne Fatma Gümüşel’in savcılıktaki ifadesine ulaşıldı.

ANNE GÜMÜŞEL’İN SAVCILIKTAKİ SÖZÜ

Sözcü’den Aytunç Erkin’in haberine göre, savcılıkta şüpheli olarak nitelendirilen anne Fatma Gümüşel dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kızının söylediklerini okuduğunda şaşırdığını söyleyen Fatma Gümüşel, Kadir İstekli’nin genç göründüğünü savundu.

“YAŞ FARKI KONUSUNDA OLMADIK, KADİR GENÇ GÖRÜNMEK İSTEDİ”

Gümüşel, HKG ortasında Kadir Willekli ile kızı arasındaki 18-19 yaş farkını önemsemediklerini söyledi. “Yaş farkı vardı. Kızım bu yaş farkına hiç aldırmadı. Bu yaş farkına eşim de ben de aldırmadık. Çünkü Kadir Willed genç gösteriyordu” dedi.

GELİNLE FOTOĞRAFLARI DOĞRULEDİ

HKG’nin gelinliği ve dava belgelerine sunduğu diğer fotoğrafları doğrulayan Gümüşel, “Bana gösterdiğiniz kız başında turkuaz duvaklı HKG. Arkasındaki kişi Kadir Willekli. Bu fotoğraf onun Sapanca’daki evinde çekildi. Kızım burada 7-8 yaşında, “Sırtını dönerek oturan beyaz gömlekli kişi Kadir Willekli. Yine fotoğrafta Kadir İstekli’nin battaniyeye sarılı olduğu kahverengi çekyatta oturan HKG” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evden eve nakliyat
Başa dön tuşu