Haber

Ardahanlıların Kartepe’de Pikniği

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Ardahanlılar Derneği’nin piknik programına katıldı.

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, “Kocaeli Ardahanlılar Derneğimizin düzenlediği piknik şöleninde hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri güler yüzle karşılayan hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “Birlik ve beraberliğimiz kızıl bayrağımızın gölgesinde daim olsun” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “STK’lar toplumun önemli yapı taşlarıdır. Vatandaşlarımızın bir araya gelerek oluşturduğu STK’lar birlik ve beraberliğin en önemli kültür kurumlarıdır. Derneklerimiz yapıları gereği bu güzel etkinliklerle güzel anıların yaşanmasını sağlıyor. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Doğan Aktaş, Kocaeli Ardahanlılar Derneği piknik şöleninde sahne alırken, programa katılanlar davul ve zurnalar eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

tirebolu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu